Shows «Kaks tähte» osaleb uuel hooajal Anne Veski

Anne Veski

Reedel, 15.veebruaril, stardib Pervõi Baltiiski kanalil show «Kaks tähte» 5. hooaeg. Populaarse projekti uus hooaeg lubab tulla erksam, meeldejäävam ning üllatusterohke. Parim uudis ootab ees aga eesti televaatajaid, nimelt võtab projektist osa ka tuntud eesti laulja Anne Veski.

Nagu tavaks,hakkavad suurel laval võistlema professionaalsed lauljad duetis teise tuntud avaliku elu tähega, kel aga pole varem muusikaga mingit seost. Anne Veski, kelle laule armastatakse ka välismaal, esineb laval koos humoristi ja satiiriku – Nikolai Lukinskiga. Showst võtavad osa ka Alla Pugatšova lapselaps Nikita Presnjakov, iluuisutamise maailmameister Aleksandr Zhulin, lauljatarid Polina Gagarina ja Olga Klain, laulja Soso Pavliašvili, saatejuht Anfisa Tšehhova, 80-te aastate täht Olga Kormuhina, helilooja Gleb Matveitšuk. Duettides näeme ka baleriin Anastassia Volotškovat koos ooperi –ja estraadilaulja Metodie Bužoromiga. Taisia Povali laulab koos näitleja Aleksander Mihailoviga, aga Deniss Kljaver pakub seltsi näitleja Valeria Lanskajale.

Uuel hooaja hakkab talente hindama tähtedest žürii: helilooja Igor Matvienko, ooperdiiva Jelena Obraztsova, näitleja Mihhail Bojarski ja moelooja Valentin Judaškin.

Show saatejuhiks on Dmitri Nagiev ja esimese hooaja auhinnasaaja – Anastasia Zavorotnjuk.
Show reeglid jäävad samaks – lavale astuvad duetid , kus üks on professionaalne laulja ja teine mitte. Konkursi võit sõltub paljustki sellest, millise sünergia suudavad partnerid omavahel leida ning kuivõrd andekaks osutuvad nii õpilane kui ka juhendaja. Igal nädalal lahkub kõige kehvemini esinenud paar.

Show «Kaks tähte» on populaarne mitte ainult tänu tähtedest osalejate, vaid ka üllatuslike duettide poolest. Laval on olnud paaridena, nii juhundaja kui ka õpilasena, Larissa Dolina ja Garik Martirosjan, Grigory Leps ja Irina Grineva, Leonid Agutin ja Fjodor Dobronravov. Showsse on kutsutud isegi tähti, kes esmapilgul ei paista show-businessiga üldse mingit seost omavat, näiteks esines esimesel hooajal duetis laulja Serjogaga tuntud poliitik Vladimir Žirinovsky. 
Show «KAKS TÄHTE» esimest osa saavad televaatajad näha juba sel reedel, 15.veebruaril, kell 22:15, Pervõi Baltiiski kanalil.

Pervõi Baltiiski kanal (PBK) kuulub Baltimaade juhtivaimasse meediakontserni Baltic Media Alliance koosseisu. PBK alustas oma tööd Baltikumis 4. septembril 2002. aastal.