Esilinastus! „Kaadri taga“ PBK kanalil

zk_belobrovtsev2

Alates veebruarist on igal neljapäeval, kohe pärast „Eesti Uudiseid“ eetris uus Vitali Belobrovtsevi analüütiline programm „Kaadri taga“. Esimese saate teema: kuidas tegelikult ohustavad Euroopat selle avatud piirid.

Kord nädalas annab kuulus eesti meediaekspert Vitali Belobrovtsev PBK eetris oma terava ja kompromissitu hinnangu aktuaalsetel teemadel, mille nüansid jäid tavauudiste „kaadri taha“ ja ei jõudnud isegi ajaleheveergudele ega arvutikuvarile. Mis tegelikult toimub Eestis ja miks? Millele tasuks kindlasti tähelepanu pöörata meil, tavalistel elanikel?

„Leian, et meie ajal on prognooside tegemine tänamatu tegevus. Kuid on hädavajalik analüüsida ja mõtiskleda näiteks selle üle, kuhu „raudkantsler“ meid viia võib! Kuna tapamajja võib takistuseta saata vaid karja, siis ma ei taha nõustuda sellega, et keegi meie kohta nii mõtleks“, – märkis uue saate autor ja juht Vitali Belobrovtsev.

Vitali Belobrovtsev on tuntud eesti meediaekspert, ajakirjanduse eriala õppejõud ja tõlkija.