PBK on tervisliku eluviisi poolt

foto

Sellel kevadel PBK saate „Kergem ja õnnelikum” toetusel toimus 4. eetriväline projekt „Kergem ja õnnelikum: Suurus omab tähtsust“, kus koos kuulsa tõsielusarja kangelastega võtavad kaalust alla Eesti osalejad.

Sellel aastal projektis osalesid kaks võistkonda (igas – 10 inimest), nad kaotasid kaalu Tallinna suurimates spordiklubides treenerite järelvalve all. Kahe kuu jooksul, alates aprillist, õppiisid võistkonnad tervislikult toituma ja end treenerite juhendamisel efektiivselt treenima. Projekti finaal toimus 4.juunil. Eesti osalejad kaotasid kokku üle 260 kilogrammi.

Projekti käiku kajastavad nädalaleht MK-Estonia, www.mke.ee, Delfi Woman ja „Russkoje Radio“. Konkurss täidab ühtlasi ka sotsiaalseid ülesandeid, populariseerides sportlikke eluviise ning juhtides Eesti inimeste tähelepanu tervislikele eluviisidele.

Projekti sponsorid: NutriBullet, Cellbes, VipMedikum, Looduslik vesi, Lahe tervis.