Esmaklassiline telehooaeg: mida näitab Pervõi Baltiiski kanal sel sügisel

PBK M

September ei tähenda ainuüksi sügise ja uue õppeaasta, vaid ka uue telehooaja algust. Milliseid esilinastusi näevad televaatajad ja milliseid uusi saateid tasub vaadata septembri esimestel päevadel?

Uued hommikusaated

„Nii, kuidas päev algab, nii selle veedadki!“ arvavad uue show „Täna. Päev algab“ saatejuhid Rodion Gazmanov ja Irina Pudova. Igas saates ootab televaatajaid selle päeva kõige aktuaalsem informatsioon – mida arutatakse ja millest räägitakse täna; viis kasulikku soovitust, tänu millele on igapäevaelu kordades parem; ilmateade ja päevahoroskoop. Saatejuhid testivad seda enda peal ning ütlevad: kas töötab või mitte? Argipäeviti kell 9:25 hommikul PBK kanalil.

Unikaalsed täiskasvanud ja lapsed

Inimene-tasakaal, pitsameister, laskur-virtuoos, magnetinimene, fenomenaalse mäluga inimene… Kõik nad on olnud juba iganädalase unikaalsete oskustega inimeste show „Mina suudan!“ kangelased. Aga võib-olla suudavad uued osalejad – uskumatu mälu ja mõtlemiskiiruse, ebainimliku vastupidavuse ja enesevalitsusoskuse, vägilase jõu ja osavuse, seletamatu intuitsiooni ja talentidega inimesed – ületada oma eelkäijaid.Nagu ikka, „Mina suudan!“ show’s osalevad inimesed, kelle saavutused on kirjas rekordiraamatutes. Nende eesmärk on iseenda rekordit lüüa. Show on eetris pühapäeviti kell 17:40 PBK kanalil.

Teine televaatajate poolt armastatud talendishow „Kõigist parem!“ kutsub osalema noori vanuses 3 kuni kaksteist aastat. Andekad lapsed demonstreerivad oma erakordseid oskusi loomingus, spordis või teaduses. Saatejuht – Maksim Galkin. Vaadake show’d pühapäeviti kell 19:20 PBK kanalil.

„Hääl“ nendele, kes on üle…

Septembri tähtsaim esilinastus – vokaalshow “Hääl 60+“, mis on eetris reedel, 14. septembril, kell 21:00.

Projektist võtavad osa üle 60-aastased lauljad. Nagu teada, saavad show „Hääl 60+“ mentoriteks Pelageja, Valeri Meladze ja Leonid Agutin. Samuti hõivab punase tooli sellistes projektides niiöelda „täielik algaja“ – 76-aastane laulja Lev Leštšenko. Saatejuhiks saab Dmitri Nagiev.

Salajane eksklusiiv

Laupäeval, 8. septembril, kell 18:25 on PBK eetris uus saade „Eksklusiiv“. Selle eetrissetulekuni hoiab Pervõi kanal salajas kõik uue saatega seotud üksikasjad. Kuid show autorid lubavad juba praegu, et sellest saab suur „pomm“!

Veidi tõsisemalt

Esmaspäevast neljapäevani on PBK eetris uus talk-show „Suur mäng“. See on platvorm, kus põrkuvad kaks maailmavaadet. Saates analüüsitakse päevakorras olevaid sündmusi ja esindatud on kaks seisukohta – venelaste ja ameeriklaste. Saatejuhid – Vjatšeslav Nikonov ja Dimitri Simes. Nemad kaasavad asjatundjaid, kes proovivad ehitada silda, pakkudes poliitikutele näitena välja enda ideid ja lahendusi. See uus saade on eelkõige konsensuse otsing. Moderaator – ajakirjanik ja saatejuht Marina Kim.