BMA pakub ainulaadset telepaketti

rsz_1bp_ee_color

Alates 2019. aasta märtsist “Baltijas Mediju Alianse” (BMA) meediaettevõttesse pakkuma Balti riikide kaabelvõrgu operaatoritele ja vaatajatele uut ainulaadset temaatilist paketti «Первый Балтийский Пакет» (Esimene Baltimaade Pakett).


Hetkel «Первый Балтийский Пакет» (Esimene Baltimaade Pakett – EBP) on Baltimaade suurim temaatiline pakett. See koosneb 21 erineva žanri kanalist, mis suudavad rahuldada erinevate vaatajate rühmade huve: filmid ja sarjad, spordisündmuste otseülekanded, lastele ja teismelistele mõeldud kanalid, inspireerivad toiduvalmistamise kanalid, hobide ja elustiili kanalid! EBP sisaldab meelelahutus- ja haridusprogramme, mis ei puuduta poliitilisi teemasid ja on suunatud laiale publikule, mis vastab täielikult vene kanalite sisu kvaliteedi suhtes suurenenud nõuetele.

EBP sisaldab järgmisi telekanaleid: «Дом Кино Премиум», «Время», «Карусель», «Музыка Первого», «Телекафе», «Бобёр», «Поехали!», «Телеканал О!», mis on loodud Venemaa suurima teleprogrammide ja sisutootja poolt – telekompaniilt „Esimene kanal“. EBP hulka kuuluvad ka “RED MEDIA” telekompanii kanalid: «КИНОМИКС», «КИНОСЕРИЯ», «КИНОКОМЕДИЯ», «НАША НОВОЕ КИНО», «РОДНОЕ КИНО», «ИНДИЙСКОЕ КИНО», «КУХНЯ ТВ», «БОКС ТВ», «M-1 GLOBAL», «КВН ТВ» ning «NTV» telekompanii kanalid – «НТВ Право», «НТВ Стиль» ja «НТВ Сериал».

Rohkem infot koduleheküljelt http://et.1bma.lv/1bp